POČETCI

Poduzeće Benjak d.o.o. osnovano je 1986. godine, vlasnik Josip Benjak.
Bavi se klesarskim poslovima – izrada nadgrobnih spomenika, izrada klupčica za potrebe u građevinarstvu, izrada stubišta, šankova i ostalog za uređenje doma i poslovnih prostora.

NAŠA MISIJA

Uz klesarske poslove, od 1991. godine također vršimo kompletne pogrebne usluge u zemlji i inozemstvu; usluge prijevoza pokojnika, tiskanje osmrtnica, objava oglasa u novinama (zahvale, sjećanja, posljednji pozdravi…), sve vrste usluga vezane uz dostojanstveni ispraćaj pokojnika te sređivanje kompletne dokumentacije pokojnika kako bismo olakšali obitelji preminulog u najtežim trenutcima.

VEZANE DJELATNOSTI

U sklopu naše cvjećare vršimo izradu vijenaca, aranžmana i buketa za različite vrste prigoda kao što su: vjenčanja, krštenja, sprovodi, rođendani i dr.
.

1225

spomenika

12

Djelatnika

35

godina poslovanja

>1500

zadovoljnih korisnika

Klesarski poslovi

izrada nadgrobnih spomenika, izrada klupčica za potrebe u građevinarstvu, izrada stubišta, šankova i ostalog za uređenje doma i poslovnih prostora.

Pogrebne usluge

prijevoz pokojnika, tiskanje osmrtnica, objava oglasa u novinama, sređivanje dokumentacije, organizacija glazbenih usluga, dogovaranje termina sahrane.

Cvjećarske usluge

izrada vijenaca, aranžmana i buketa za sve vrste prigoda (vjenčanja, krštenja, sprovodi, rođendani i dr.)